Kami di Belakang Rumah

eISBN: 978-967-445-318-3
Apa ada di belakang rumah Wafi dan Wafa?

 

Tajuk kelima dalam Siri Kisah Wafi dan Wafa, menceritakan Wafi dan Wafa yang suka berada di belakang rumah dan membuat aktiviti bercucuk tanam bersama ibu dan ayah mereka.


Sinopsis Siri

Siri buku interaktif “Kisah Wafi dan Wafa” ini adalah kisah dua orang kanak-kanak yang masing-masing berumur 5 dan 4 tahun. Mereka adalah kanak-kanak yang aktif dan bijak. Wafi dan Wafa mempunyai sebuah keluarga yang bahagia dan harmoni. Mereka suka belajar dan bermain sesuatu yang berfaedah. Setiap apa yang berlaku di sekeliling mereka, mereka akan bertanya dan bereksplorasi. Siri buku ini adalah direka khas bagi kanak-kanak yang berumur 3 sehingga 5 tahun.

 

“Kisah Wafi dan Wafa” is a story about Wafi and Wafa who learn a lot from their daily life experience. The series, suitable for 3 to 5 year-old children, exposes learning through curiosity and discovery.

Tajuk-tajuk lain dalam siri ini

Buku-buku berikutnya menceritakan kisah Wafi dan Wafa dalam mempelajari perkara-perkara yang berlaku di sekeliling mereka. Siri Kisah Wafi dan Wafa ditulis oleh Norashikin Hashim.

Keluarga Kami
Cerita Agama
Ketika Kami di Sekolah
Ketika Kami Bermain
Cerita Agama
Ketika Kami di Dapur
Cerita Agama

 

 

Comment, Request & Bug Report